Begeleiding

Wij helpen je daar, waar je onze hulp nodig hebt.

Dat kan bijvoorbeeld thuis zijn, als je (nog) bij je ouders woont. We komen regelmatig langs om te kijken of alles goed gaat. Als dat nodig is, gaan we in gesprek met jou en/of je ouders. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je aan bepaalde huisregels te houden. Of als je ouders te veel van je verwachten.

Wij leveren ook ambulante hulp in appartementen van Kansz Almere en ook daar kijken we naar jouw hulpvraag en komen we zeker 4 keer per week langs om te kijken of alles goed gaat. dit kan op vaste afgesproken uren maar je kan ook bellen met de 24/7 lijn en krijgt dan een medewerker aan de telefoon die je op afstand kan helpen of wanneer nodig binnen 30 minuten ter plekke is.

Onze ambulante zorg kunnen we ook op school bieden. Misschien heb je wat hulp nodig om goed met anderen te kunnen samenwerken aan een project. Het kan ook zijn dat je docenten wat steun kunnen gebruiken. We helpen je graag om je school- en studietijd zo goed mogelijk te kunnen beleven.

Ook leveren wij hulp vanuit een 24/7 woongroep en heb je zorg in de nabijheid en kan je elk moment van de dag een beroep doen op jouw begeleiders.

Wellicht heb je onze hulp nodig op je werk of op andere plaatsen - tijdens het winkelen, om zaken met instanties te regelen, of in persoonlijke contacten met anderen. Het zijn maar voorbeelden. We gaan met elkaar in gesprek, en dan komen we er ongetwijfeld achter hoe we jou kunnen helpen.