Dagbesteding

Iedereen wil 'van waarde' zijn. We hoeven niet allemaal directeur van een groot bedrijf te worden. Maar het is wel prettig om 'gewoon' te kunnen werken, te leren of mensen te ontmoeten.

Ook daarbij helpen we je. We luisteren goed naar je, horen wat je wilt, wat jouw doel is. Wil je je studie goed afronden? Wil je werken in een supermarkt of in een bouwmarkt? Of gaan de plannen een heel andere kant op? Samen met jou kijken we naar je wensen en mogelijkheden.

We helpen je bij het zoeken naar een goede werkgever. Iemand, die begrip heeft voor jouw situatie en je graag in dienst wil nemen. Of, als je een studie wilt beginnen, naar een geschikte onderwijsinstelling. Een opleidingsinstituut waar jij je goed op je gemak voelt en die je de kans biedt je doel te halen.

Ook kunnen wij jou met onze expertise en ketenpartners helpen met een re-integratie op maat. Misschien heb je wat opstartproblemen, of heb je die gehad. Wij helpen je graag om ook voor jou een gepaste baan te vinden en daarmee een leuke toekomst te creëren.